Luyksgestel | straatinfo

zedenmisdrijf politie meldingen

Herhaalde getuigenoproep, vrouw aangerand tijdens kermis

zedenmisdrijf

Luyksgestel - De politie zoekt getuigen van een aanranding van een vrouw, gepleegd op dinsdagmorgen 25 juni in Luyksgestel. Omdat bij een eerdere oproep (nog) geen reacties zijn gekomen wil de recherche nogmaals de aandacht vestigen op het misdrijf. Tijdens de druk bezochte kermis in Luykgestel - er had ook een wielerronde plaatsgevonden - werd dinsdagmorgen 25 juni rond 2:00 uur een 24-jarige vrouw aangerand op de parkeerplaats gelegen bij de sporthal de Stap aan de Hasselsestraat. De vrouw zou onder andere hardhandig zijn gepakt en geduwd door een voor haar onbekende man. Zij wist uiteindelijk te ontkomen en werd vervolgens door twee vrouwelijke getuigen opgevangen.

Getuigen

Het incident gebeurde ter hoogte van de tijdelijk opgesteldetoiletten (Toiletwagen), die ter hoogte van de ingang van de sporthal stondenopgesteld. Op het moment dat zij zich verzette tegen de aanranding moetenomstanders die in de buurt van de toiletten stonden iets gezien hebben. Depolitie wil graag met hen in contact komen. Het slachtoffer liep door deaanranding diverse kneuzingen en een hersenschudding op. Haar fysieke toestandis op dit moment zodanig dat ze nog steeds niet volledig kan werken.

Signalement

De dader betreft een roodharige man met sproeten tussen de 20 en25 jaar oud. Hij heeft een lichaamslengte van ongeveer 1.80 m. De politie wilgraag in contact komen met getuigen die iets van dit misdrijf hebben gezienen/of gehoord, telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Aanrander van meisje van 13 gezocht (video)
Eindhoven

Meisje aangerand, getuigen gezocht
Spaarndam

Man aangehouden na aanranding
Heerenveen

Vrouw aangevallen; getuigen gezocht
Groningen

Diefstal kabel
Hasselt

Politie arresteert aanrander
Venray

Verdachte aangehouden na aanrandingen
Groningen

Overval op supermarkt
Roosteren

Man aangehouden voor overvallen supermarkten
Enkhuizen

Vernielde kerkruiten blijkt kwajongensstreek
Vaassen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio